کاشت مو به روش FUE
کاشت مو به روش FUE
کاشت مو به روش FUE یک تکنیک جراحی ترمیمی کاشت مو به منظور افزایش تراکم مو در نواحی کم پشت یا فاقد مو می باشد، این روش با نام لاتین Follicular Unit Extraction و به اختصار FUE شناخته می شود که در واژه به معنای جداسازی بخشهای فولیکولی مو میباشد، کاشت مو FUE یکی از بهترین و کاربردی ترین روش ها برای کاشت مو به شمار می رود. با توجه به اینکه برای کاشت مو هر چه از روش های مدرن استفاده شود، نتیجه ای که حاصل می شود بهتر می باشد، لذا کاربرد روش FUE بسیار زیاد شده است.
کاربرد روش FUE
کاشت مو به روش FUE یک روش پرطرفدار و متداول در دنیا برای کاشت مو می باشد، کاشت FUE یعنی برداشتن مو از ناحیهای از بدن شخص و انتقال یا پیوند آن موها به نواحی دیگر بدن در همان شخص، این انتقال معمولاً به ناحیه کم مو یا طاس سر، ابرو، ریش و… میتواند صورت گیرد. شایان ذکر است کاشت مو با تکنیک FUE به نوعی مکمل کاشت مو به روش SUT می باشد و تنها در کلینیک های مرکز موی خاصی در تهران انجام می شود.
مزایای کاشت مو به روش FUE
- نتایج کاملا طبیعی
- محل برداشت مو غیر قابل رویت
- کسب بیشترین تراکم ممکن
- بدست آمدن نتیجه دلخواه در کوتاهترین زمان ممکن
- فراهم نمودن میزان رشد مو تا سه برابر بیشتر از روشهای قدیمی پیوند و ظاهری کاملا طبیعی
- ایجاد طبیعی ترین و منحصر بفرد ترین خط رویش مو
در تکنیک کاشت مو FUE پزشک در هر بار یک واحد فولیکولی را بطور میکروسکوپی خارج می کند، و در ناحیه پیوند اهدا می کند در این روش فرد به هیچ وجه احساس درد نکرده و در سرتاسر پیوند مو کاملا هوشیار می باشد، این فرآیند دقیقا مشابه کاشت مو به روش SUT می باشد با این تفاوت که در کاشت مو به روش SUT برداشت فولیکول ها توسط دستگاه پانچ انجام می شود که این مهم سبب شده فولیکول های مو با دقت، انتقال یافته و درصد خیلی کمتری ضایع گردند اما در روش FUE به دلالیل دخالت دست و خطای انسانی خطا از بین رفتن فولیکول های مو بیشتر می باشد، همچنین لازم است بدانید که سرعت کاشت مو SUT به دلیل بهره بری از ماشین الات و پانچ سریع نسب به روش کاشت مو FUE بیشتر است، که سبب شده فرایند کاشت مو به روش SUT طی یک جلسه انجام گردد.
ویژگی های مثبت کاشت مو FUE
- در روش کاشت مو FUE فرد در هوشیاری کامل می باشد.
- در روش کاشت مو FUE با کمترین عوارض و بهترین نتیجه همراه است.
- در روش کاشت مو FUE جای هیچ گونه بخیه و زخمی مشخص نیست.
- در روش کاشت مو FUE با گذشت زمان، در شکل ظاهری موها، هیچ تغییری ایجاد نمی شود.
- در روش کاشت مو FUE خط رویش کاملاً طبیعی مو، همراه با رشد مناسب وجود دارد.
- در روش کاشت مو FUE دوران نقاهت و بهبودی بسیار کوتاه است.
- در روش کاشت مو FUE گرافت های بیشتری از بانک مو استخراج می شود و طبیعتاً کاشت مو به شکل ایده آل تری انجام می گیرد.
- در روش کاشت مو FUE نتیجه و کیفیت کار پیوند مو، بسیار عالی می باشد؛ و تقریباً در تمام عمل ها، رضایت مندی متقاضیان را در پی دارد.
طریقه انجام کاشت مو
در روش رایج و سنتی FUT شخص کاندید کاشت مو تجربه ای طولانی همراه با درد و عوارض را تجربه می کرد و پس از انجام این عمل کاشت مو، بجا ماندن اسکار و یا همان بجا ماندن محل برداشت در پشت سر بیمار را شاهد بودیم و در قسمت برداشت شده ظاهر نامناسبی را بجا می گذاشت ولی در این تکنیک جدیدFUE دیگر شاهد این نوع عوارض نیستیم چرا که شخص کاندید پیوند مو، تجربه ای بدون درد و بدون بجا ماندن اسکار و تورم را در محیطی آرام تجربه می کند و علت برتری این تکنیک با روش FUT برداشت لایه رویی پوست سر که با ظرافت بسیار بالایی توسط تیم مجرب و متخصص این مرکز از پشت سر فرد برداشت می شود، بطوری که هیچ گونه آسیبی به پوست، گوشت، عصب ها وبه اصطلاح پزشکی ناحیه گالا نمی رساند. از دیگر مزیت های این تکنیک کاشت مو می توان به تراکم بالا، انجام سریع کاشت مو، بجا نماندن خط اسکار پشت سر فرد و نداشتن هر گونه درد و عوارض بعد از عمل، اشاره کرد.
پس از کاشت مو به روش FUE
موهای کاشته شده در چند روز اول بعد از کاشت مو شروع به رشد کرده و بلند تر می شود. حدود یک ماه بعد موها وارد حالت استراحت شده و می ریزند. رشد مجدد موهای کاشته شده به تدریج و آهسته آهسته در عرض ۲ ماه بعد از کاشت مو شروع و این پروسه ممکن است ۶ تا ۸ ماه به طول انجامد. پس از اینکه موهای کاشته شده رشد کردند می توان آن ها را شست، کوتاه کرد، سشوار کشید و از این موها تا آخر عمر لذت برد.
کاندید های کاشت مو FUE
به خاطر آنکه کاشت مو FUE یک زخم خطی ایجاد نمی کند، می تواند برای بیمارانی که می خواهند از موهای بسیارکوتاه استفاده کنند مناسب باشد، همچنین یک امتیاز برای افرادی است که فعالیت زیادی دارند مانند ورزشکاران حرفه ای، و یا افرادی که بعد از انجام عمل می خواهند خیلی زود فعالیت های خود را از سر بگیرند.
این شیوه پیوند مو همچنین برای افرادی است امکان برداشت مو بصورت نواری از پشت سر آنها وجود ندارد ، و یا افرادی که پوست جمجمه نازکی داشته یا پوست سرشان کشسانی کمی دارند. پیوندهای FUE همچنین این امکان را به جراح می دهد که انتقال موهای بخش هایی از بدن به موی سر را نیز مورد بررسی قرار دهد. که می تواند به موهای ریش و یا موی قسمت هایی از بدن اشاره باشد، اگرچه دراین زمینه محدودیت هایی وجود دارد و برای همه افراد امکان پذیر نیست.
تفاوت روش FUE با روش FUT
امکان استفاده از آخرین ابزارها در روش کاشت مو FUE سبب میشود که خط های زخم محل اهدا که در شیوه های قبل مشهود بود در روش های جدید به صورت کامل استتار گردد.برخی از بیماران از سادگی استخراج واحد فولیکولی در روش کاشت مو FUE لذت می برند زیرا این روش نسبت به روش کاشت موی FUT کمتر تهاجمی است و اصلا جراحی صورت نمی پذیرد.
واقعیت آن است که هر دو این روش های کاشت مو روش های جراحی تهاجمی محسوب می شوند و در هر دو مورد جراحی های عمیق صورت می گیرد، (این یعنی آنکه جراحی به لایه های چربی در زیر ناحیه ای که فولیکول مو وجود دارد می رسد) و عمق یکسانی موردعمل می گیرد. تفاوت درشیوه این عمل با دیگر روش ها در نوع ایجاد زخم ها و جراحت های جراحی است. در روش FUE چند زخم دایره ای شکل به صورت پراکنده در نواحی مختلف محل اهدا ایجاد می شود و در کاشت موی FUT یک زخم نسبتا عمیق در میانه ناحیه اهدا (پشت سر) انجام می شود. در روشFUE می توان محل های برداشت و فواصل آنها را تعیین کرد.
روش خارج کردن واحد فولیکولی (FUE) و پیوند واحد فولیکولی (FUT) بسیار مورد مقایسه قرار می گیرند به گونه ای که گاهی تصور می شود این دو روش کاشت مو کاملا با یکدیگر فرق دارند، یا حتی در تضاد با هم هستند. علی رغم این باور غلط رایج، تفاوت بین FUE و FUT در روشی است که به موجب آن واحدهای فولیکولی از پشت و کناره های سر فرد برداشته می شوند. مابقیِ فرایند کاشت مو در این دو روش اساسا شبیه به هم است.
در روش کاشت مو FUT پزشک جراح از پشت سر بیمار یک نوار خارج می کند و از این نظر برای افرادی مناسب است که به شکل وسیعتری دچار طاسی و ریزش مو هستند و همچنین افرادی که مشکلی با جای زخم باقی مانده و دوره نقاهت نسبتا بیشتر آن در مقایسه با کاشت موی FUE ندارند.
در روش کاشت مو FUE واحدهای فولیکولی مو بصورت جدا از هم (تک تک ) و از نواحی مختلف پشت سر برداشت می شود و از این نظر مناسب کسانی است که نیاز به گرافت های کمتری برای کاشت مو دارند و همچنین نمی خواهند جای زخم و بخیه در پشت سر آنها باقی بماند. ضمنا دوره نقاهت نیز در کاشت مو FUE کمتر از FUT است و بسرعت فرد می تواند فعالیت های روزانه خود را آغازکند.
در کل روش برداشت در کاشت موی FUT از طریق strip به دو دلیل مقدم بر روش برداشت در FUE است. اولین دلیل این است که روش FUTبه جراح اجازه می دهد که از طریق جداسازی واحدهای فولیکولی با حداقل آسیب، با کیفیت ترین پیوندها را به دست آورد. دلیل دوم اینکه کاشت مو به روش FUT به جراح اجازه می دهد که از دائمی ترین بخش ناحیه دهنده مو بهترین استفاده را بکند.
از آنجایی که بهرحال تفاوت هایی بین کاشت موی FUT و روش کاشت موی FUE وجود دارد انتخاب بهترین روش کاشت مو با توجه به بررسی تمامی موارد و ملاحظات متععد جهت دریافت بهترین نتیجه بر عهده پزشک و جراح کاشت مو می باشد.
کاشت مو FUE با دکتر زیبایی
دکتر زیبایی یکی از پیشتازان عرصه کاشت و ترمیم مو برای خانمها و آقایان میباشد، کاشت مو به روش FUE و با تکنیک نئوگرافت یکی از منحصر به فردترین درمانها در این زمینه است که بسیاری از نواقص و چالشهای روشهای دیگر کاشت مو را ندارد. برخی از نواقص روشهای دیگر عبارتند از زمان طولانی عمل کاشت مو، آسیب زدن به فولیکولهای موهای مجاور و هزینه بالای هر جلسه. نتایج حاصل از این درمان بسیار طبیعی هستند.
سیستم DTR CARE چیست ؟
سیستم DTR CARE که مخترع آن دکتر تایفان می باشد، آخرین تکنولوژی کاشت مو است که به متخصص احیاء مو اجازه میدهد تا تحلیل و ارزیابی مقدماتی را در قسمت اهدا کننده انجام دهد تا موارد زیر را تعیین کند :
- تعداد
- فراوانی
- ضخامت
گام اول : آماده کردن بانک
در گام اول موها شسته شده و ناحیه پشت و کناره سر (از گوش تا گوش) شِیو میشود. دکتر نواحی تحت درمان را بیحس میکند و سپس با استفاده از یک پانچ الکترونیک گرافتهای مو را تک به تک استخراج مینماید. پوششی ضد عفونی کننده بر روی ناحیه اهداء قرار داده میشود که همان روز پس از عمل برداشته خواهد شد.
گام دوم : استخراج موها
در گام دوم گرافتهای مو با استفاده از یک پانچ الکترونیکی ۰.۹ میلیمتری استخراج شده و به گرافتهایی شامل یک، دو یا سه تار مو دستهبندی میشوند. پس از این مرحله گرافتهای مو توسط تکنسینها آماده کاشت میشوند. فرآیند کاشت مو عموماً چیزی بین ۱ الی ۳ ساعت طول میکشد که این مدت زمان به تعداد گرافتهایی که باید استخراج شوند بستگی دارد.
گام سوم : پیوند موها
قبل از اینکه عمل کاشت موها آغاز شود، خط موی جلوی سر مشخص میگردد. سپس دکتر با استفاده از سوزنی ظریف شکافهایی کوچک را در ناحیه مورد نظر ایجاد کرده و گرافتهای مو را تک به تک در آنها قرار میدهد. گرافتهای مو به طور یکسان در این شکافهای ایجاد شده قرار میگیرند، دکتر طی این فرآیند سعی میکند تا گرافتها را در جهت و زاویه طبیعی موهای سر و با تراکم مناسب بکارد. این فرآیند چیزی بین ۱ الی ۴ ساعت طول میکشد که این مدت زمان به تعداد گرافتهایی که باید کاشته شوند بستگی دارد.
فرا کاشت واحد فولیکولی (FUT یا روش نواری)
نواری از پوست دارای مو از پشت و کنارههای سر برداشته میشود و پیوند مو تقسیم میشود. هر پیوند دربردارنده تقریباً دو مومیباشد. سپس پیوندها در برشهای کوچک صورت گرفته روی سر قرار میگیرند.
- زخم در پشت سر با بخیه بسته میشود.
- نیازی نیست که سر تراشیده شود، تنها قسمتی که باید برداشته شود، کوتاه میشود.
استخراج واحد فولیکولی (FUE)
- کل سر معمولاً تراشیده میشود.
- یک دستگاه پانج ویژه برای حذف مستقیم پیوندهای مجزای مو به صورت یک به یک بکار میرود.
- پیوندها در برشهای کوچک صورت گرفته روی سر قرار میگیرند.
- هر دوی این عملها معمولاً یک روز کامل طول میکشد اما نیازی به اقامت شبانه نیست.
- اگر قسمت بزرگی مورد عمل قرار گیرد، شما ممکن است دو یا چند جلسه در عرض چند ماه داشته باشید.
- شما نبایستی در طول کاشت مو احساس درد داشته باشید. در صورتی مسکن ارائه میشود که هرگونه ناراحتی داشته باشید.
- جراح ممکن است میزانی لوسیون یا اسپری جهت استفاده در خانه به شما بدهد. مهم است تا از دستورالعملهایی که در هنگام ترخیص دریافت میکنید، دنبال کنید.
- اگر مسکن به شما داده شود، بایستی فردی شما را تا منزل برساند زیرا که ممکن است این مسکن تا ۲۴ ساعت بطول بیانجامد.
- بیشتر بیماران سه روز پس از عمل کاشت مو به کار باز میگردند.
- معمولاً میتوان سریعاً پس از عمل FUT به محل کار بازگشت. موی سر تراشیده نمیشود. از این رو عمل شما معلوم نیست.
- شما بایستی تا ۱۴ روز پس از عمل خود مراقب موی کاشت شده باشید. پیوندهای جدیداً کاشت شما در محل جدید خود محکم نیستند.
- پس از ۱۴ روز، شما میتوانید به روتین مراقبت موی نرمال خود بازگردید. بیشتر کلینیکها از شما میخواهند تا تمرین خود را دار ماه نخست محدود کنید تا احتمال زخمشدگی را کاهش دهید.
- پس از چند روز، هرگونه بانداژ را میتوان برداشت. شما میتوانید موی خود را به آرامی بشویید.
- پس از یک هفته: هرگونه بخیهی غیر قابل حل را میتوان برداشت.
- پس از چند هفته: موی کاشت شده اغلب میریزد و سپس شروع به رشد مجدد میکند.
- پس از شش ماه: موی جدید پدیدار میشود.
- پس از ۱۸-۱۲ ماه: نتایج کامل قابل مشاهده است.
عوارض کاشت مو به روش FUE
رایج است که پس از کاشت مو، با موارد زیر مواجه شد
- محل سفت، دردناک و ورم کرده به مدت چند روز
- پوست زخمی در جایی که مو کاشت شده است.
- حداقل یک زخم؛ هرچند که ناپدید میشود و معمولاً تنها در صورتی قابل مشاهده است که موی شما خیلی کوتاه شود.
- چه مشکلی ممکن است پیش آید:
- کاشت مو معمولاً یک عمل ایمن است اما همانند هر نوع عمل دیگر، همیشه ریسک اندکی از موارد زیر وجود دارد:
- خونریزی شدید
- عفونت
- واکنش آلرژی به بیهوشی یا تسکین
- جراح شما بایستی قادر به درمان این مشکلات باشد.
- همچنین ریسک اندکی از این امر وجود دارد که کاشت، پذیرا نباشد و مو سقوط کند یا زخم مشخصی بوجود آید.
جراح بایستی توضیح دهد که این ریسکها چقدر محتمل میباشند و چگونه میتوان آنها را درمان کرد. اگر کاهش موی مردانه یا زنانه داشته باشید، موی شما به باریک شدن در قسمتهای مجاور کاشت ادامه خواهد یافت از این رو ضروری است تا به دقت کاشت را طرح ریزی کرد تا تضمین کرد که مو با گذر زمان، ظاهر طبیعی خواهد داشت.
کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش FUE
- افرادی با طاسی الگوی مردانه
- افراد با موی کم پشت
- افرادی که دچار سوختگی یا آسیب های پوست سر شده اند که باعث ریزش مو شده است.
توجه داشته باشید که اگر به دلایلی مانند شیمی درمانی دچار کم پشتی کلی مو شده اید، ممکن است کاندید خوبی برای کاشت مو به روش FUE نباشید. زیرا برای این نوع از کاشت موی طبیعی، شما به محل اهدا کننده با موهای پر پشت نیاز دارید تا پیوند را انجام دهید. ۴ نفر از ۱۰ نفری که تمایل به کاشت مو با استفاده از تکنیک FUE دارند، کاندیدای مناسبی نیستند. چرا که در این روش میزان آسیب به فولیکول های مو در ناحیه اهدا کننده، بیش از ۳۰ تا۵۰ درصد خواهد بود.
پیوند مو FUE برای افرد زیر توصیه می گردد
- افرادی که به گرافت موی کمی نیاز دارند: مانند کسانی که می خواهند فقط سطح کوچکی از تاسی را پوشش دهند که در اثر ریزش مو ایجاد نشده است.
- افرادی که به کاشت ریش، ابروها و یا پلکها نیاز دارند: در این بیماران گرافت های فولیکولی به صورت تکی جدا می شود تا ماندگاری آن را افزایش دهد.
- افرادی که باید به سرعت به فعالیت جسمانی سخت، ورزش و یا کار سنگین باز گردند؛ مانند ورزشکاران حرفهای: در این بیماران، حرکات شدید و گسترده احتمال گسترش شکاف جراحی Fut را افزایش میدهد.
- افرادی که پوست سرشان هیچ گونه حرکتی ندارد و انجام Fut روی آن ها غیر ممکن است. در این موارد، روش Fue بسیار کارآمد خواهد بود و میتوان ۱۰۰۰-۱۵۰۰ فولیکول مو را در میان موهای موجود جا داد، بدون اینکه ناحیه اهدا کننده کم پشت شود.
- افرادی که نیاز دارند جای زخمی را که در اثر جراحی سابق کاشت مو، جراحی مغز و لیفت پوست صورت به وجود آمده، پوشش دهند.
- افرادی که از تکنیکFut وحشت دارند.
- افرادی که سابقه بیماری کلوئید یا بیماری های کلاژن (سندرم اهلرز دانلوس) دارند: در این موارد نادر، استفاده از تکنیک fue ریسک کمتری دارد.
- افرادی که به طور کلی موهای سر خود را از دست داده اند و باید واحد فولیکولی قسمت های دیگری از بدن را به عنوان ناحیه اهدا کننده برای آن ها در نظر گرفت. در این افراد با تکنیک BHT میتوان واحدهای فولیکولی را از قسمتهایی مثل سینه، کمر، بازوها، اندام های تناسلی برای کاشت انتخاب کرد.
هزینه کاشت مو
هزینه کاشت مو FUE
در سال ۱۳۹۹
- + توسط متخصص پوست و مو
- + کاشت ۵۰۰۰ گرافت مو
- + در ۱ جلسه
هزینه کاشت مو FUE
در سال ۱۳۹۹
- + توسط متخصص پوست و مو
- + کاشت ۶۰۰۰ گرافت مو
- + در ۲ جلسه
سوالات متداول
کاشت مو به روش FUE چقدر زمان لازم است ؟
پیوند مو به روش FUE را هم می توان در یک جلسه ی طولانی انجام داد، هم در چند جلسه ی کوتاه تر. به نظر می رسد که این روش از روش جراحی با یک نوار مو طولانی تر باشد، اما در عوض، هیچ جای زخم آشکار و واضحی به جا نمی گذارد. زمان لازم برای روش FUE می تواند متغیر باشد و معمولاً به این بستگی دارد که چه تعداد گرافت نیاز است. زمانی که چیزی حدود دویست گرافت نیاز است، جلسه در عرض چند ساعت به پایان می رسد. با این حال، وقتی در حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ گرافت احتیاج باشد درمان بیش از دو روز به طول می انجامد.
مزیت تکنیک کاشت مو FUE نسبت به روشهای دیگر چیست ؟
همانطور که در مطلب فوق بیان شد تکنیک FUE تکنیکی جدید و پیشرفته در علم روز پیوند مو در جهان است که باعث میشود، گرفت های بیشتری را از بانک موی فرد برداشت کرده که درنهایت با تراکمی بالا کاشت موی شخص کاندید کاشت مو انجام میشود.
آیا برای کاشت ابرو و کاشت ریش و سبیل هم میتوان از روش FUE استفاده کرد ؟
در پاسخ به این سؤال باید عرض کنیم که کاشت ریش و یا کاشت ابرو به دلیل اینکه از ظرافت خاصی برخوردار است باید از تکنیکهایی استفاده کرد که خطایی نداشته باشند و همچنین خواب و زاویه طبیعی ابرو و ریش نیز حائز اهمیت است، لذا ازاینرو بهترین تکنیکهای کاشت مو که بیمه ایران برای آنها بیمه ضمانت صادر میکند تنها به روشهای FUE و SUT است.
آیا برای کاشت مو FUE همراه با کاشت SUT انجام می شود ؟
بله بسیاری از مراکز مختلف ادعا میکنند که کاشت مو به روش SUT و FUE را انجام میدهند، لذا ازاین رو به دلیل اینکه برداشت از بانک مو و کاشت مو تنها یکبار انجام میشود در انتخاب کلینیک خود دقت لازم را کنید.
آیا تکنیک نئوگرافت برای من مناسب است؟
معمولاً خانمها و آقایانی که موهای ناحیه روی سر و جلوی سرشان کم پشت و نازک شده است کاندیدهای خوبی برای کاشت مو با تکنیک نئوگرافت هستند. از آنجایی که در این روش موها از ناحیه اهداء که معمولاً پشت سر است برداشته میشوند باید عواملی مانند تراکم موها، سن داوطلب و احتمال ریزش مو در آینده را مد نظر قرار داد. با شرکت در جلسه مشاوره دکتر زیبایی میتوانید مطمئن شوید که آیا این روش برایتان مناسب است یا خیر.
هزینه کاشت موی FUE چقدر است ؟
پیوند موی FUE با نیازهای فردی بیمار مرتبط است. برخی ممکن است به اصلاح جزئی خط مو و برخی ممکن است به بازسازی قابلتوجهی نیاز داشته باشند. هزینه نهایی پیوند موی FUE به وسعت جراحی بستگی دارد.
چگونه جراح کاشت موی چگونه جراح کاشت موی FUE را انتخاب کنید ؟
مشاوره با یک جراح معتبر نقطه خوبی برای شروع کار میباشد. یافتن یک پزشک با اعتبار و شهرت عالی خصوصا با سابقه خوب در کاشت موی FUE بسیار حائز اهمیت است. از طرفی پیداکردن پزشک مورد اعتماد نیز نکته مهمی است که باید درنظر گرفت. بیمار باید از رفتار پزشک و پرستارها راضی بوده و با اعتماد به پزشک جراحی را انجام دهد.
چگونه باید خود را برای کاشت موی FUE آماده کنید ؟
بعد از مشاوره کامل با جراح و برنامهریزی برای جراحی، تقریبا تمام مقدمات آماده است. برخی از پزشکان بسته به موهای بیمار ممکن است از بیمار بخواهند چند روز قبل از عمل موهای خود را کوتاه کند. موهای ناحیه اهداکننده برای کاشت باید تراشیده و یا کوتاه بشود. در برخی موارد، اینکارها همان روز جراحی در مطب انجام میشوند. از قبل، تمام مقدمات لازم بهبودی نظیر مرخصی گرفتن از محل کار باید تدارک دیده شود.
به چند جراحی نیاز خواهید داشت ؟
تعداد دفعات کاشت مو به اهداف بیمار، میزان ریزش مو و میزان تغییر آن در آینده بستگی دارد. اکثر بیماران معمولا به ۲ جلسه جراحی نیاز دارند.
آیا روش کاشت موی FUE دردناک است ؟
از آنجایی که این جراحی تحت بیحسی موضعی انجام میشود بنابراین بیمار دردی احساس نمیکند. ممکن است بیمار لحظه به لحظه جراحی در نواحی پوست سر خود احساس جزئی داشته باشد و ممکن است هیچ دردی احساس نکند. علاوهبراین، بعد از رفع تاثیر داروی بی حسی، ممکن است بیمار درد خفیفی داشته باشد.